مواد لازم

روغن کانولا 2 قاشق چای‌خوری
پیاز قطعه شده 2 فنجان🧅
برگ اسفناج 4 فنجان
تخم‌مرغ‌های بزرگ 8 عدد🥚
نمک 1/4 قاشق چای‌خوری🧂
فلفل سیاه و سفید 1/4 قاشق چای‌خوری
پنیر سويیسی خردشده حدود 3/4 فنجان🧀

🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳

1. شعله اجاق تا 400 درجه می‌باشد. روغن را در تابه می‌ریزیم تا داغ شود.
2. بعد پیاز🧅 را به آن اضافه می‌کنیم تا طلایی شود و اسفناج‌ها را به پیاز اضافه می‌کنیم تا کمی آب آن کم شود.
3. تخم‌مرغ🥚، نمک 🧂و فلفل را در تابه، می‌ریزیم 2 دقیقه می گذاریم تا خودش را بگیرد.
4. بعد پنیر را کم کم به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط را در 400 درجه به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بعد آن‌را به ظرف منتقل می‌کنیم و به 6 قسمت تقسیم می‌کنیم.

اپلیکیشن کمبیزه رو نصب کن و آگهی منتشر کن

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *