جوجه چینی پفکی و ترد رستورانی رو با آسونترین روش همراه با سس تارتار این مدلی درست کنید مطمئنم خوشتون میاد😍😋
فیله ها رو با آبلیمو🍋 و پودرسیر یا حریره ی سیر🧄 که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک🧂 مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید 🥡رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک 🧂و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه.
سس تارتار : ماست🥣 و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو🍋 و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چینی لذت ببرید.
اپلیکیشن کمبیزه رو نصب کن و آگهی منتشر کن