🔹در حالی که ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم، هفته گذشته در دل قاره آفریقا به دنبال پیدا کردن بازار صادراتی برای کالاهای ایرانی بود، اینجا در تهران، پایتخت ایران، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ از ۱۱۰ هزار تومان هم عبور کرد. نفوذ تورم بر سفره مردم و قدرت خرید آن‌ها باعث شده تا اکنون بسیاری از رستوران‌ها در کنار منوی اصلی خود یک منوی غذای اقتصادی هم اضافه کنند تا با استفاده از این ترفند مشتریان خود را از دست ندهند.
🔹نگاهی به برخی از سایت‌های فروش و ارسال اینترنتی غذا، نشان می‌دهد برخی از رستوران‌ها برای حفظ مشتریان خود و ارائه قیمت‌های کمتر به ترفند کاهش حجم غذا روی آورده‌اند. گذشته از اینکه رواج فروش غذای اقتصادی خود نشانه‌ای از سقوط قدرت خرید مردم است، اما همین غذاها هم گاه با قیمت‌های عجیبی عرضه می‌شوند. چنانکه یک غذای نیم‌پرس بیش از ۱۰۰ هزار تومان و یک برش پیتزا ۸۰ هزار تومان عرضه می‌شود

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *