مواد لازم
▫️تخم مرغ ۳ عدد 🥚
▫️شیر ½ پیمانه 🥛
▫️گل کلم ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
▫️جعفری ساطوری   ۳ قاشق غذاخوری
▫️نمک و روغن  به میزان لازم🧂

🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳

دستور پخت
پس از شستن گلم کلم، آن را خرد کرده و حدود ۷ دقیقه در کمی آب و نمک بجوشانید، سپس آبکش کنید.تخم مرغ🥚، شیر🥛 و نمک🧂 را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و تکه‌های کلم را در آن سرخ کنید.پس از سرخ شدن کلم‌ها، جعفری ساطوری را اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید.مخلوط شیر🥛 و تخم مرغ🥚 را به تابه اضافه کنید.وقتی یک طرف املت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
☑️نکته: برای خوشمزه‌تر شدن این املت می‌توانید کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید.

اپلیکیشن کمبیزه رو نصب کن و آگهی منتشر کن

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *