ترشی زیتون

یک کیلو زیتون🫒 سبز بدون هسته رو خرد میکنم .
نیم کیلو هویج🥕 رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم )
یک بوته بزرگ سیر🧄 رو خیلی ریز خرد میکنم .
یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی🥫 رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره )

مواد رو مخلوط کنید ، نمک🧂 و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد
نباید سرکه خیلی زیاد باشه

🫒این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است.

اپلیکیشن کمبیزه رو نصب کن و آگهی منتشر کن

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *