آرد🧁 برنج ایرانی الک شده 250 گرم، روغن جامد آبکرده125 گرم، پودر قند 🍚الک شده 70 گرم، گلاب 1 ق س، تخم مرغ 1 عدد🥚 (1 زرده + نصف یک سفیده)، پودر هل 1/2ق چ، تخم خرفه و زعفران
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
روغن و پودر قند رو مخلوط می کنیم تا پودر قند حل بشه. هل، گلاب و تخم مرغ🥚 رو اضافه و خوب هم می زنیم آرد🥡 برنج رو کم کم می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع بشه. دقت کنین خمیر به روغن نیفته اصلا.این خمیر توی سلفون 24 ساعت باید توی محیط آشپزخونه استراحت کنه. بعد از استراحت، خمیر خشکه نگران نباشین یکم آروم با دست ورز بدین تا نرم بشه..اگه بازم نرم نشد یکم دستتون رو با روغن جامد چرب کنین و خمیر رو ورز بدین اما کم
فر رو روی 150 درجه روشن کنین
حالا دو راه دارین یا ازش گلوله های کوچیک درست کنین و روش طرح یا مهر بزنین یا اینکه خمیر رو باز کنین و با یه کاتر گرد ساده قالب بزنین و روی اون رو مهر بزنین. فاصله رو رعایت کنین ،بین شیرینی هاتون .
توی سینی روی شیرینیها تخم خرفه می ریزیم میذاریم داخل فر 7 تا 10 دقیقه
اپلیکیشن کمبیزه رو نصب کن و آگهی منتشر کن