تخم مرغ ۱ عدد🥚
ارد ۴۰۰ گرم 🥡
پودر شکر ۱۰۰گرم 🍚
کره یا روغن جامد ۲۰۰ گرم (من از روغن زرد استفاده کردم )🧈
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ خ 🥄
وانیل نوک قاشق چ خ 🥄
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
اول پودر شکر🍚 و کره 🧈نرم شده رو خوب بزنید تا سفید و پفکی بشه بعد تخم مرغ 🥚و وانیل اضافه کنید هم بزنید و ارد 🥡را هم الک کنید بعد بکینگ پودر ترکیب کنید کمکم اضافه کنید تا خمیر منسجم بشه
در کیسه فریزر بزارید تو یخچال ۱ ساعت استراحت بدید .بعد لای دوتا کیسه فریزر باز کنید کاتر بزنید در یخچال ۲۰ دقیقه استراحت بدید
در فر از قبل گرم شده بزارید
دمای ۱۷۰ مدت ۱۵ دقیقه
بعد مارمالاد زده و سرو کنید
نوش جان .
اپلیکیشن کمبیزه رو نصب کن و آگهی منتشر کن